Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Εκδρομή στο πλανητάριο


Του Nick274
Σήμερα (9/11/2012) πήγαμε εκδρομή και επισκεφθήκαμε το Πλανητάριο. Στο λεωφορείο όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και το ίδιο κι εγώ. Όλοι καθόμασταν με τους φίλους μας και ανυπομονούσαμε πώς και πώς να φτάσουμε.

Το Πλανητάριο
Κατά την διάρκεια της διαδρομής συναντήσαμε το Allou fun park και το γήπεδο του Ολυμπιακού, αλλά το πιο ωραίο ήταν όταν φτάσαμε. Η ταινία λεγόταν <<Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ>> ήταν σχετική με τους αστροναύτες και το διάστημα!! Εμένα μου έκανε εντύπωση η εκπαίδευση των αστροναυτών: για να γίνεις αστροναύτης χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολλή υπομονή! Επίσης έμαθα ότι η στολή τους είναι πάρα πολύ βαριά και για να κρατιούνται σε φόρμα κάνουν καθημερινά τουλάχιστον 2,30 ώρες γυμναστική. Αυτά είναι λίγα από αυτά που είδαμε... Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι το πλανητάριο έχει στρογγυλή και τεράστια οθόνη. Για να βλέπεις πρέπει να κοιτάς προς τα πάνω! 
Αφού η ταινία τελείωσε, όλοι πήγαμε και φάγαμε. Μετά από λίγη ώρα ήρθε το λεωφορείο και μας πήρε. Όταν ξαναγυρίσαμε στο σχολείο, μας είχε μείνει 1 ώρα και σ’ αυτήν την 1 ώρα παίξαμε ποδόσφαιρο. Αυτή η μέρα ήταν μια από τις καλύτερες και θα ήθελα πολύ να ξαναπάω!!!

Η αίθουσα προβολών

Σκήνη από την προβολή που είδαμε σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.