Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η ώρα του δείπνου για τα πτηνά

Η φύση μάς εκπλήσσει άλλη μία φορά με τις εντυπωσιακές εικόνες της. Τα πουλιά έχουν τις δικές τους συνήθειες και ιδιομορφίες, αποτελώντας ένα από τα πλέον ενδιαφέρονται «κεφάλαια» της Φυσικής Ιστορίας!
                      
Η συλλογή των φωτογραφιών που θα δείτε στη συνέχεια φέρει τον τίτλο «Dinner Time for Birds» δηλαδή «Η ώρα του δείπνου για τα πουλιά» , και όχι άδικα. Πολύχρωμοι νεοσσοί από διάφορα είδη πτηνών περιμένουν υπομονετικά στη φωλιά και ανοίγουν το ράμφος τους ανυπόμονα για να δεχτούν την τροφή από τους γονείς τους.

Πολύχρωμο, μαγικό και ξεχωριστό, το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του! Απολαύστε το…

perierga.gr - Τα πτηνά όταν τρώνε είναι σαν τα... μωρά!
perierga.gr - Τα πτηνά όταν τρώνε είναι σαν τα... μωρά!
perierga.gr - Τα πτηνά όταν τρώνε είναι σαν τα... μωρά!perierga.gr - Τα πτηνά όταν τρώνε είναι σαν τα... μωρά!perierga.gr - Τα πτηνά όταν τρώνε είναι σαν τα... μωρά!perierga.gr - Τα πτηνά όταν τρώνε είναι σαν τα... μωρά!perierga.gr - Τα πτηνά όταν τρώνε είναι σαν τα... μωρά!perierga.gr - Τα πτηνά όταν τρώνε είναι σαν τα... μωρά!
ΠΗΓΗ: Διασκευή άρθρου από τα perierga.gr

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.