Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου

Εκτάκια μου,
θα ήθελα να σας ενημερώσω πως την Παρασκευή  και το Σάββατο, αύριο και μεθαύριο δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, 3ος όροφος, στην οποία θα  αναδειχτούν όλες οι αφίσες και τα σποτ που έλαβε το saferinternet για την παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου που γιορτάστηκε φέτος στις 7 Φεβρουαρίου 2012.
Αν θέλετε να δείτε τις δουλειές παιδιών από όλη την Ελλάδα και φυσικά τις δικές συμμετοχές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mall την Παρασκευή από 14.00 - 21.00 και το Σάββατο από 12.00 - 21.00. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Επίσης, μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο βρήκα στο ιστολόγιο ενός συναδέλφου την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
Τελειώνοντας να σας θυμίσω πως όλες οι εργασίες μας καθώς και οι αφίσες που στείλαμε έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.