Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή σχολική χρονιά!


Πλησιάζει ο καιρός που το σχολείο μας θα γεμίσει και πάλι με χαρούμενες φατσούλες. Την Τρίτη ξεκινάει επίσημα το νέο σχολικό έτος, αλλά για μας, τους δασκάλους, έχει ξεκινήσει από την αρχή του Σεπτέμβρη. Τη Δευτέρα ήρθαμε στο σχολείο, ξεκούραστοι και ανανεωμένοι κι αρχίσαμε τις προετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά.

Φέτος, περιμένω καινούριους μαθητές και η χαρά είναι μεγάλη! Αναρωτιέμαι πως θα είναι η συνεργασία μαζί τους, αλλά και τι καινούριο θα μπορούσα να τους προσφέρω, τώρα που σαν Pathfinder school, έχουμε και περισσότερα εφόδια.

Αποφάσισα, κάποια στιγμή, να δώσω νέα μορφή στο ιστολόγιο μια και δε θα ‘θελα να φτιάξω καινούριο. Μ’ αρέσει να θυμάμαι τους παλιούς μαθητές και να διαβάζω τις παλαιότερες αναρτήσεις με τα σχόλιά τους από κάτω.

Ελπίζω στη βοήθεια και το γούστο των νέων μαθητών ώστε η καινούργια μορφή του ιστολογίου να τους αντιπροσωπεύει κι εύχομαι στους παλιούς μου μαθητές να έχουν μια όμορφη χρονιά στο καινούριο τους σχολείο!

Μετράμε αντίστροφα, λοιπόν!
                             

4 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.