Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Διαδίκτυο; Ναι, αλλά με προσοχή!!!



Όταν τα παιδιά ζήτησαν από τους γονείς τους να συνδέσουν τον υπολογιστή τους στο διαδίκτυο, έγινε μεγάλη συζήτηση στο σπίτι.

Η μητέρα λέει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να επισκέπτονται καθόλου το διαδίκτυο, γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι γι' αυτά στις διάφορες τοποθεσίες του. Ο πατέρας αντίθετα υποστηρίζει ότι στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς πληροφορίες για οτιδήποτε, παίζει ευχάριστα παιχνίδια, ακούει την αγαπημένη του μουσική.

Εσείς τι γνώμη έχετε για το διαδίκτυο; Έχετε ποτέ περιπλανηθεί στις σελίδες του; Αν ναι, για ποιο λόγο; Συμφωνείτε με την άποψη του πατέρα ή της μητέρας;


ΤΕ άσκηση 1, σελ 58

Με αφορμή την παραπάνω άσκηση, είχαμε μια πολύ δημιουργική συζήτηση σήμερα. Πολύ χάρηκα που είστε ενημερωμένα και υποψιασμένα παιδιά μου! Σερφάροντας στο ιντερνετ βρήκα ένα πολύ χρήσιμο βιντεάκι από τη Microsoft καθώς και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για σας και τους γονείς σας. Μπορείτε να το μελετήσετε παρέα το Σαββατοκύριακο και έτσι να έχετε πιο πολλά να γράψετε όταν θα κάνετε την άσκηση στο τετράδιό σας. 


Περιμένω τις απόψεις σας! Με επιχειρήματα φυσικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.