Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Επικοινωνία με το ιστολόγιο

Σας ανακοινώνουμε ότι εκτός από το να διαβάζετε τα άρθρα που υπάρχουν στο ιστολόγιό μας, μπορείτε και να τα σχολιάζετε. Κάτω από κάθε ανάρτηση, υπάρχει η λέξη "ΣΧΟΛΙΑ". Αν κάνετε κλικ πάνω της, θα βγει μια περιοχή στην οποία θα γράψετε το σχόλιό σας, που θα πρέπει να είναι σχετικό με τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Όταν ολοκληρώσετε το σχόλιό σας, πατήστε το κουμπάκι που υπάρχει από κάτω με τον τίτλο "Καταχώριση Σχολίου".

Καλό θα είναι να συμπληρώσετε και το όνομά σας, μόνο το μικρό σας και σε καμία περίπτωση δεν θα γράψετε το επίθετο σας. Δε χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες των ιστολογίων για να αποστείλετε σχόλιο. Έχουμε κάνει ρύθμιση ώστε όλοι να μπορούν να αποστείλουν σχόλια.

Όταν πατήσετε αποστολή σχολίου, το σχόλιό σας δε θα δημοσιευτεί αμέσως.Θα πρέπει πρώτα ο διαχειριστής να το εγκρίνει κι αυτό γίνεται γιατί το ιστολόγιό μας απευθύνεται σε μικρά παιδιά και είναι απαραίτητο ένα τέτοιο μέτρο.

Περιμένω τα σχόλιά σας...

Φιλικά

η δασκάλα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.