Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

68 μέρες έμειναν ακόμη...

Αγαπητά μου παιδιά,

Σήμερα μέτρησα τις μέρες μαθημάτων μέχρι τη λήξη του έτους και τις βρήκα δυστυχώς 68... Πράγμα που σημαίνει, πως πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να τερματίσουμε την κούρσα νικητές. Μην πάθουμε κι εμείς όπως ο λαγός με τη χελώνα. Σας καταλαβαίνω, μπαίνει σιγά σιγά η άνοιξη και θέλετε εξοχές και παιχνίδια.... Όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε και τις ώρες του μαθήματος να κάνουμε μάθημα και τις ώρες του παιχνιδιού να παίζουμε. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μου, τότε όλα θα τα προλάβουμε χωρίς άγχος και στεναχώριες.

Καταρχήν πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Όπως οι γονείς σας είναι συνεπείς και δεν ξεχνάνε να πάνε στη δουλειά τους, έτσι κι εσείς πρέπει να μην ξεχνάτε τα βιβλία σας στο σπίτι, να κάνετε όλες τις εργασίες σας και να τις φέρνετε στην ώρα τους.

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι να ξεκουράζεστε αρκετά ώστε να έχετε δυνάμεις για τις δραστηριότητες της μέρας. Φροντίστε να κοιμάστε νωρίς το βράδυ και να τρέφεστε σωστά. Έτσι θα είστε πάντα σε φόρμα και το μυαλό σας αρκετά ξεκούραστο ώστε να καταλαβαίνετε αμέσως όλα όσα μαθαίνουμε κάθε μέρα στην τάξη μας.

Τελειώνοντας, θέλω να σας θυμίσω τις εκπαιδευτικές επισκέψεις που έχουμε μέχρι τη λήξη του έτους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.