Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ταξιδεύοντας στις γειτονιές του σύμπαντος....Breath life to Rosetta!

διαστημοσυσκευή Rosseta συνεχίζει το ταξίδι της στο διάστημα  μέχρι τώρα έχει διανύσει 800 εκατομμύρια χιλιόμετρα από το 2004, με στόχο το  Νοέμβριο του 2014 να  είναι η πρώτη ανθρώπινη συσκευή που θα προσεδαφιστεί σε κομήτη. Τους τελευταίους 30 μήνες τα συστήματά της έχουν μπει σε κατάσταση αδράνειας για εξοικονόμηση ενέργειας και θα ενεργοποιηθεί πάλι στις 20 Ιανουαρίου. Πληροφορίες για την αποστολή στο σύνδεσμο http://sci.esa.int/rosetta/

Η Ευρωπαϊκή υπηρεσία Διαστήματος έχει προκηρύξει έναν παγκόσμιο διαγωνισμό για την επιλογή ενός βίντεο που θα χρησιμοποιηθεί συμβολικά να «ξυπνήσει» τη Rosseta.

Τα σχολεία μας συμμετέχουν με το βίντεο «Breath life to Rosetta!"_Greece, Olympic Village»  που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση με περισσσότερες από χίλιες ψήφους. Όμως χρειάζονται οι ψήφοι  όλων σας, για να ανέβουμε ακόμα περισσότερο. συμμετοχή  μας είναι η μόνη από σχολείο της χώρας μας.
Με κάθε συσκευή σας  μπορείτε να ψηφίζετε τουλάχιστον μια φορά κάθε μέρα μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.
Ο πιο εύκολος τρόπος να ψηφίσετε είναι κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο FaceBook.
Όταν ανοίξει η σελίδα με το βίντεο πατήστε το VOTE (δείτε την παρακάτω εικόνα).
 Αν χρησιμοποιείτε το Facebook μπορείτε να κάνετε σχετική ανάρτηση και να ενθαρρύνετε κι άλλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Κάθε ψήφος μετράει την περιμένουμε…

Αν χρησιμοποιείτε φορητή συσκευή και δεν ανοίγει το βίντεο μπορείτε να το βρείτε και να το ψηφίσετε στο σύνδεσμο http://woobox.com/vqgzq5  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.