Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αν εκλεγώ δήμαρχος...

Προεκλογική εκστρατεία είχαμε σήμερα στην τάξη. Στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, προετοιμάσαμε το λόγο που θα εκφωνούσαμε σε περίπτωση που κατεβαίναμε στις εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι.
Οι υποψήφιοι ανέβηκαν στο βήμα και ένας ένας προσπαθούσαν να πείσουν τους ψηφοφόρους τους να τους ψηφίσουν. Έφεραν στο προσκήνιο σημαντικά προβλήματα του Ολυμπιακού Χωριού, όπως η έλλειψη καταστημάτων που αναγκάζει τους κατοίκους να ξοδεύουν τη βενζίνη τους βγαίνοντας για ψώνια σε μακρυνές αποστάσεις. Η ανάγκη διαμόρφωσης των χώρων που ήδη υπάρχουν ήταν ένα θέμα που θίχτηκε από τους περισσότερους ένω άλλοι αναφέρθηκαν στην πολύ μικρή εκκλησία, η οποία δεν είναι δυνατό να χωρέσει τους θρησκευόμενους κατοίκους και υποσχέθηκαν να αναλάβει ο νεοσύστατος δήμος το κόστος ανέγερσης του νέου ναού.



Με όλα αυτά που ειπώθηκαν σήμερα στην τάξη αναρωτιέται κανείς, μήπως είναι καλύτερο να αφήσουμε τα μικρά παιδιά να κυβερνήσουν;

3 σχόλια:

  1. Mou άρεσε πάρα πολύ η αναρτήση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολυ ωραια όλα αυτα με τις προεκλογες.Καλη τυχη στο να βρειτε το νεο Δημαρχο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία ανάρτηση κα. Ελένη!Όλοι πιστεύω ήμασταν καταπληκτικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.