Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πρώτες προσπάθειες με movie maker!!!

Πριν τις γιορτές είχαμε ξεκινήσει να ασχολούμαστε με τη δημιουργία βίντεο χρησιμοποιώντας το Windows Movie Maker, με σκοπό να μάθουμε τη δεξιότητα αυτή και να την χρησιμοποιήσουμε σε κάποιο από τα σχέδια δράσης που έχουμε ξεκινήσει.

Παρακάτω θα δείτε τις πρώτες μας προσπάθειες. Επειδή μάθαμε το movie maker παραμονές Χριστουγέννων μερικές έχουν χριστουγεννιάτικο θέμα, αλλά αποφασίσαμε να τις δημοσιεύσουμε γιατί είναι φτιαγμένες με πολύ μεράκι από τα παιδιά.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος συζητήσαμε για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών (Copyright) και κατανοήσαμε γιατί είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε μουσική, εικόνες και βίντεο που έχουν άδειες creative commons.
Έτσι, σε όλα τα παρακάτω βίντεο, η μουσική επένδυση που θα ακούσετε βρίσκεται υπό άδεια creative commons για επαναχρησιμοποίηση.

O Τζόκερ μας έδειξε τα αγαπημένα του αυτοκίνητα αφού θέλει να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων!


Η πεταλούδα, ο Nick274 και ο guitar hero man, η Dimo, ο Πύραυλος, η νεράιδα,  μας έφτιαξαν βίντεο με ευχές για τις διακοπές των Χριστουγέννων που πλησίαζαν τότε!



Ο πύραυλος και η νεράιδα έφτιαξαν ακόμα ένα βίντεο με υπέροχες ανοιξιάτικες εικόνες!!!

7 σχόλια:

  1. Όλα αυτά τα βίντεο είναι πολύ ωραία!!! Πιστεύω ότι κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια!!!! Μπράβο μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ωραί δουλειά καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κυρία τέτοια να τους μαθένετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα πολυ ωραια κυρια να συνεχιστε ετσι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.