Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Το καναρινί ποδήλατο

Ένας νέος και πρωτοδιοριζόμενος δάσκαλος, ο Άρης Σιούτης, αναλαμβάνει την έκτη τάξη σε κάποιο δημοτικό σχολείο της Αθήνας. Από την πρώτη κιόλας μέρα, την προσοχή του τραβάει ο Λευτέρης, ένας εξαιρετικά αδύναμος μαθητής, σχεδόν αγράμματος. Σιγά-σιγά, ο δάσκαλος ανακαλύπτει ότι ο Λευτέρης είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και διόλου καθυστερημένο, έχει μάλιστα συναρμολογήσει μόνος το ποδήλατό του. 
Παρά την αντίθετη γνώμη του διευθυντή του σχολείου, αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντος, αποφασίζει να τον βοηθήσει. Αρχίζει να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, του μαθαίνει τις αριθμητικές πράξεις και ανάγνωση, και τον ορίζει ταμία στην έκθεση σχολικού βιβλίου....


Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ταινία παρακάτω:

Watch To kanarini podilato in Drama | View More Free Videos Online at Veoh.com

Διαβάστε μια εργασία μαθητών δημοτικού που σχολιάζουν την ταινία.

2 σχόλια:

  1. Καλό !!!! Κάνατε όταν αλλάζει σελίδα να εχεί και ήχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι εγώ γλυκιά μου. Η παρουσίαση είναι κάποιων παιδιών αλλά δεν ξέρω από ποιο σχολείο. Τη βρήκα όταν έψαχνα την ταινία!!! Αν θέλεις, θα σου δείξω πως μπαίνει ήχος όταν αλλάζουν οι διαφάνειες.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.