Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδια Δημιουργικής Γραφής και Μυθοπλασίας

Εκτάκια μου,
έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για να περάσετε ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο! Τι θα λέγατε να κάνετε παρέα μ' ένα συγγραφέα και να ανακαλύψετε τα μυστικά της μυθοπλασίας; Μετά το τρομερό ενδιαφέρον που δείξατε για την ποίηση, νομίζω πως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τη μυθοπλασία!!! 

Αν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε από κοντά έναν ακόμα συγγραφέα (και δάσκαλο παρακαλώ!) δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι το βιβλιοπωλείο Πατάκης στην οδό Ακαδημίας 65 στην Αθήνα. Εκεί θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος, πολύ γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων, μαζί με τέσσερις από τους πιο ταλαντούχους μαθητές του στη Σχόλη - Τμήμα Παιδικής Λογοτεχνίας: Ελένη Μπακογεώργου, Βαγγέλη Βαλασιάδη, Κατερίνα Δερματά, Παναγιώτη Παπανικολάου.  Πληροφορίες: 210.3811850




Περιμένω τις εντυπώσεις σας!!!
Με αγάπη,
η δασκάλα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.