Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εβδομάδα κλειστής τηλεόρασης: Ιδέα πέμπτη

Ζουζουνάκια,
Τι όμορφα που ήταν σήμερα στο σχολείο μας!  Η σημερινή μας δραστηριότητα αφορά κάτι που κάναμε στο εργαστήριο πληροφορικής. 
Σήμερα λοιπόν, μιλήσαμε μέσω skype με ένα ολιγοθέσιο σχολείο της επαρχίας! Ήταν τρομερή εμπειρία για όλους μας! Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν να γράψουμε ένα κείμενο για να το στείλουμε στους νέους μας φίλους; Το κείμενο που θα γράψετε θα μπορούσε να αφορά ό,τι θέμα θέλετε. Ενδιαφέροντα, αγαπημένα βιβλία, αγαπημένα παιχνίδια ή ακόμα θα μπορούσατε να περιγράψετε τη ζωή σας εδώ κι εκείνα τη ζωή τους στην επαρχία. Βέβαια, από βδομάδα θα μας προτείνουν κι εκείνα ιδέες, αλλά ας σκεφτόμαστε κι εμείς για να έχουμε πολλές και να διαλέξουμε τις καλύτερες!!!
Κάτι άλλο που θα μπορούσατε να κάνετε, ώστε να τους εντάξετε σε αυτό που ήδη κάνουμε αυτή τη βδομάδα, είναι να τους δώσετε να συμπληρώσουν το σημερινό ερωτηματολόγιο για την τηλεόραση. Ποια λέτε να είναι τα αποτελέσματα; Λέτε τα παιδιά αυτά να βλέπουν πιο πολύ τηλεόραση από σας;

Σας φιλώ γλυκά,
η δασκάλα σας

Κάπως έτσι δουλέψαμε σήμερα με το skype.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.