Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Εκπαιδευτική τηλεόραση

Ζουζουνάκια,
Κατά καιρούς, στο εργαστήριο του σχολείου μας, παρακολουθούμε διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο. Γνωρίζετε όμως ότι εκτός από το ίντερνετ, μπορείτε να τα βλέπετε και κάθε Σάββατο στην τηλεόραση; 

Στην ΕΤ-1 από τις 8 το πρωί έως περίπου στις 10, μπορείτε να βλέπετε εκπαιδευτικά βίντεο που απευθύνονται σε παιδιά όλων των τάξεων και έχουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Ωραία τα κινούμενα σχέδια δε λέω -μεταξύ μας κι εγώ βλέπω αν και δεν είμαι πια παιδί- αλλά καλό είναι να παρακολουθούμε και λίγο την εκπαιδευτική τηλεόραση για να μορφωνόμαστε χωρίς κόπο! Όπως λέει και η παροιμία, μια εικόνα χίλιες λέξεις! 

Φανταστείτε πόσα μπορούμε να μάθουμε μέσα σε 5 λεπτά παρακολουθώντας ένα βιντεάκι για τα ρήματα... Πολλές απορίες μπορεί να μας λυθούν και έτσι να τακτοποιήσουμε στο μυαλουδάκι μας έννοιες που μπορεί να τις έχουμε μπερδέψει. Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής τηλεόρασης μέχρι τα Χριστούγεννα. Την ιστοσελίδα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης θα την βρείτε πατώντας εδώ. Έχει όλα τα βιντεάκια που κατά καιρούς σας δείχνω.  

Παρακάτω σας παραπέμπω σε βιντεάκια που σας έχω δείξει, αλλά και σε μερικά που δεν πρόλαβα να δείξω ακόμα. Για να τα δείτε, απλά πατήστε πάνω στη λέξη που σας ενδιαφέρει. 


Ουσιαστικά
Επίθετα
Ρήματα
Επιρρήματα
Προθέσεις
Αριθμητικά
Επιφωνήματα
Μετοχές
Αντωνυμίες (Α' μέρος)
Αντωνυμίες (Β' μέρος)
Σύνδεσμοι
Άρθρα

Ελπίζω να σας αρέσουν!
Με αγάπη
η δασκάλα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση της διαχειρίστριας. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη, μιας και το παρόν ιστολόγιο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.